maandag 14 oktober 2013

Movies

Hey allemaal :)
Oeps.. Bijna een week niet geschreven! Sorry, ik had het gewoon te druk. Maar vandaag een blog met 6 leuke films om je vakantie mee door te komen. :)

1. Verliefd op Ibiza, op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op elkaar, en op Ibiza.
 
2. The Hunger Games, in een nabije toekomst is het voormalige Noord-Amerika verdeeld over twaalf districten die jaarlijks één jongen en één meisje leveren voor The Hunger Games. Hierbij worden de jongeren in een gigantische arena gezet, waar slechts één levend uit kan komen. De rest van het volk wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen. Wanneer het zusje van de zestienjarige Katniss Everdeen wordt geselecteerd voor The Hunger Games twijfelt ze geen moment en neemt ze haar plaats in. Vanaf dat moment heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs.

3. The Last Song, Miley Cyrus schittert als de ster van deze hartverwarmende film over volwassen worden, die je niet onberoerd zal laten. The Last Song is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks en volgt Ronnie en haar vervreemde vader terwijl hij de liefdevolle band die er ooit was probeert te herstellen. Maar het is niet makkelijk om weer aansluiting te vinden met zijn rebelse dochter. Daarom kiest hij voor het enige dat ze nog gemeen hebben: muziek. Compleet met bonusmateriaal dat je niet mag missen! Deze hartverwarmende en ontroerende dramafilm over familie, eerste liefdes en tweede kansen is een oprecht verhaal dat je niet snel zal vergeten.

4. Razend, Sven (15) wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet de filmpjes dan op Youtube. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste
speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig een pak rammel krijgt. Het lukt hem zijn blauwe plekken voor iedereen verborgen te houden totdat hij er op een dag zo slecht aan toe is dat hij bij zijn oma onderduikt. Daardoor mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat hij haar niet meer leuk vindt en ook zijn vrienden zijn boos op hem. Hij besluit om voor eens en voor altijd met zijn vader af te rekenen, totdat hij ontdekt waarom zijn vader hem slaat.



5. The Notebook, een doorleefde man beschrijft vanuit zijn versleten dagboek het ongeloofl ijk meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah: De jonge Allie Hamilton (Rachel McAdams) wordt op haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun (Ryan Gosling) en ze beleven een onvergetelijke zomer vol hartstocht en passie. Onder druk van haar ouders verliezen de twee elkaar uit het oog. Als Allie op het punt van trouwen staat met de man die wel door haar ouders goedgekeurd wordt, slaat de twijfel toe. Kiest ze voor de liefde van haar leven of kiest ze voor haar ouders goedkeuring. Een bijna onmogelijke opgave en... Kan ze haar Noah vinden? Hebben ze na al die jaren echt nog zulke warme gevoelensvoor elkaar of zijn de herinneringen mooier dan de werkelijkheid?

6. The Bling Ring, de film vertelt het waargebeurde verhaal van een groep Californische jongeren die in de periode van oktober 2008 tot augustus 2009 inbraken in de villa's van bekende Hollywoodsterren zoals onder anderen Orlando Bloom, Paris Hilton en Lindsay Lohan.

De stukjes over de films heb ik trouwens gewoon even van bol.com afgehaald. ;)

Kus,
Romy.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten