woensdag 5 februari 2014

Tag: my life in 20 questions

Jongens, I'm sorry, ik moest het bloggen even onderaan mijn lijstje zetten de afgelopen weken. Druk, druk, druk.. Waarmee? Leren voor proefwerken, rennen, dansen en in het weekend moest ik steeds weg. Om deze redenen heb ik vandaag wel een blogje met gewoon simpele vragen over mijzelf, maar misschien wel over dingen die je niet van me wist!

Favorite color
Ik vind turquoise een hele mooie kleur! Dit geeft me echt zo'n gevoel van wauw, vakantie, zon, zee, strand. Ook vind ik, als meisje, roze natuurlijk een leuke kleur. Ik ben én blijf een meisje hè! Groen vind ik ook een mooie kleur, eigenlijk alleen omdat ik groene ogen heb.

Favorite number
Mijn lievelingsgetal is 7. En 14. En 17. En 22. En 36 eigenlijk ook. Dit waren ze dan ook echt, hahaha!

Dream carreer
Ik heb nog geen idee wat ik later wil doen. Ik vind het wel leuk om huizen in te richten, of iets in de richting van schoonheidsspecialiste/visagiste/nagelstyliste. Maar ja goed, daar heb je blijkbaar geen vwo voor nodig haha. Deze week moeten we wel onze profielkeuze invullen, gelukkig ben ik eruit. Ik ga Economie & Maatschappij kiezen met geschiedenis, economie, Frans, Duits en Management & Organisatie (en de standaardvakken zoals Nederlands, Engels, gym, etc.)

Where do you see yourself living when you're on your own?
Ik heb geen flauw idee. Ibiza vind ik een te gek eiland, maar dan woon ik ver weg van mijn familie. Ik zou gewoon in het dorpje waar ik nu woon blijven, of misschien naar een iets grotere 'stad' verhuizen zoals Weert.

Favorite way of travelling
Ik reis het liefst met de trein, denk ik. De keren dat ik met de trein ben geweest vond ik zo gezellig! De auto vind ik zo standaard, de fiets is irritant en saai, het vliegtuig is ook wel fijn, maar soms een beetje eng.

What do you do in your free time?
Whatsappen ;-)
(afspreken met mijn vriendje, winkelen, bioscoop, lezen en bloggen)

Favorite clothing store
Only, The Sting, H&M, DPS.

Who would you like to see in concert?
Enrique Iglesias en Pink. Ook zou ik wel een concert van One Direction willen zien (geen fan, gewoon mooie liedjes!)

Favorite tea blend
Ik drink geen thee, sorry.

Do you collect anything?
Nee, eigenlijk niet. Wel bewaar ik kaarten of foto's die ik krijg (verjaardag)

Can't sleep without?
Ik heb altijd 3 knuffels rond mijn kussen liggen en eentje mag naast me liggen (don't judge). Ook ligt mijn hondje altijd in haar mandje achterop mijn bed. :-)

If you were givin 1 million dollars all for yourself what would you do with it?
De helft (of een kwart) sparen voor later. Voor de rest zou ik gaan winkelen, op vakantie gaan, een deel aan mijn familie geven, een iPhone kopen en een deel aan een goed doel geven.

Favorite makeup brand?
Weet ik niet. Ik gebruik verschillende merken, zoals John van G., Essence, Catrice, NYC, etc.

What is your favorite season?
Lente of zomer. Zomer vind ik leuk, omdat het lekker weer is en je kunt lekker in je bikini of korte broek lopen. Lente vind ik leuk, omdat er overal jonge en kleine dieren in de wei lopen en het is een 'voorbereiding' op de zomer!

When is your birthday?
7 oktober, dit jaar word ik eindelijk 16 jaar!

Kus,
Romy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten