vrijdag 20 december 2013

Serious Request

Hey :)
Vandaag ein-de-lijk weer eens een blogpost, I'm sorry hahah.. Maar omdat dit eigenlijk best wel een belangrijk iets is en omdat we op school zelf ook een project hebben voor Serious Request, gaat mijn blog daar vandaag over. Enjoy!

Afgelopen woensdag zijn ze dan eindelijk het Glazen Huis in gegaan! Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering. Je kunt ze volgen via tv, radio of internet (en natuurlijk twitter, facebook, etc.) Dit jaar werden ze opgesloten door turner Epke Zonderland! :) 

Wat is Serious Request?
Je hebt het vast niet gemist, je hebt er vast wel iets van meegekregen. Serious Request is een actie die ieder jaar weer terugkomt. Bij deze actie wordt geld opgehaald voor projecten van het Rode Kruis. Ieder jaar gaan 3 dj's 6 dagen het Glazen Huis in en maken dag en nacht muziek in ruil voor een donatie van luisteraars. Ook komen er ieder jaar bekende Nederlanders op bezoek en worden er dingen geveild.

2013
Dit jaar staat het Glazen Huis in Leeuwarden en dit jaar hebben ze als doel om de 'stille ramp' diarree te verminderen. Let's clean this shit up!

Onze school
Net als vorig jaar organiseert onze school ook een project om mee te helpen aan Serious Request. Wij hebben op onze school Serious Ursula (naam van de school). Wij hebben op school een soort ruimte in een hoek van de aula die het Cultpunt wordt genoemd, dit was vorig jaar en dit jaar ons Glazen Huis. Ook kun je dit jaar zeepkettingen kopen op school. Het geld gaat allemaal naar Serious Request!

Kus,
Romy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten