woensdag 11 december 2013

Wat zegt jouw nagellak over jou?

Hey allemaal :)
Elk meisje houdt wel van nagels lakken, vandaar deze blogpost. Enjoy!


Nude
Als je voor nude kiest, heb je een klassieke en elegante stijl. Je studie of school neem je erg serieus en later wil je graag carrière maken. Een nude-kleur is chic. Als je keer op keer voor een nude-kleur kiest, ben je een beetje perfectionistisch. Of je bent toe aan een nieuwe start.


Felle kleuren
Meisjes met een felle kleur nagellak zijn fun. Maar ook is dit meisje trendy en een beetje verlegen. Felle kleuren zeggen ook iets over je persoonlijkheid; meisjes met neonnagellak zijn jong en fun, meisjes die voor koraalkleuren en roze gaan zijn speels en als je liever voor rood gaat ben je sexy en zelfbewust.


Donkere kleuren
Donkere kleuren zijn chique. Als je van donkere kleuren houdt ben je erg bezig met fashion en misschien ook wel een beetje verleidelijk.

Glitters
Glitternagels zijn een manier om je speelse kant te laten zien. Als je wat minder serieus wil zijn en wat vrolijker door het leven wil gaan is dit een perfecte keuze! Als je vaker glitters op je nagels hebt, houd je wel een beetje van glamour en ben je wel een beetje een luxe poes.

Metallic
Metallic kleuren zijn voor verfijnde meisjes (/vrouwen) die een beetje drama wel waarderen. Als je vaker metallic kleuren op je nagels hebt, sta je graag in de spotlights. Je houdt van aandacht en je bent erg sociaal.

Nailart
Als je vaak nailart draagt ben je erg creatief! Je bent opvallend, artistiek en je hebt oog voor detail.

Nagellak met textuur
Je bent een echte trendsetter. Je volgt de trends niet, je zet ze. Als je vaak nagellak met textuur draagt ben je experimenteel en artistiek.

Pastelkleuren
Met pastelkleuren ben je romantisch en girly. Ook ben je dol op fashion. Deze kleuren brengen je vrouwelijke kant naar boven.

Kus,
 
Romy.

 

1 opmerking: