zondag 8 september 2013

50 facts about me. #1

Een tijdje geleden las ik op een blog 50 facts about me. Om mij beter te leren kennen ga ik ook 50 facts about me schrijven! Hier het eerste deel, enjoy! :)

1. Ik vind P!nk de mooiste zangeres die er bestaat! Ze heeft gewoon zo'n mooie stem als ze zingt! En de teksten van haar liedjes zijn gewoon zó waar. En qua uiterlijk.. Tja, ze durft gewoon zichzelf te zijn. :)

2. Ik ben best wel blij met mijn lengte. Ik ben volgens mij 1.60 ongeveer en ik vind het fijn! Het is niet zo groot, maar je weet wat ze zeggen.. klein maar fijn, groot maar idioot! ;-)

3. Ik vind Kerstmis het leukste feest dat er bestaat. Sowieso vind ik december de gezelligste maand die er is, maar Kerstmis vind ik nóg gezelliger. Dan is het lekker vroeg donker, de kerstboom staat, overal zijn lichtjes, gezellig gourmetten met familie. Gewoon super :)

4. Ik hou niet echt van feestjes. Ik heb geen flauw idee waarom, maar 's avonds lekker op de bank hangen en tv kijken vind ik fijner. Alhoewel feestjes soms ook echt wel gezellig zijn hoor!

5. Knuffelen vind ik één van de fijnste dingen die er zijn.

6. Ik weet niet wat ik later wil worden. Dit jaar moeten we op school ons profiel kiezen, maar dat gaat een beetje moeilijk als je echt geen idee hebt wat je wil worden. Ik wil in ieder geval geen beroep waar je steeds weg bent, dat je dus nauwelijks thuis bent. Visagiste, schoonheidsspecialiste of binnenhuisarchitecte lijkt me wel wat. :)

7. Ik heb altijd sieraden om.

8. Verliefd op Ibiza vind ik echt de leukste film die er is! Het is een echte feel good movie, maar dat vind ik er juist zo leuk aan. Je krijgt er gewoon een goed humeur van!

9. Ik vind mijn hondje de liefste die er is!
Ik heb haar nu, *even denken*, 5 jaar. Ze heet Nicky en ze kwam uit een nestje van 3 puppy's, de andere 2 hondjes waren al verkocht, en Nicky was de enige die nog over was, en toen mochten wij haar hebben :) (want ze komt uit onze familie). Ze is echt ontzettend lief haha. Een hondje hebben is zó fijn hé, het is net alsof ze een echte vriendin is, je kunt haar alles vertellen en ze heeft gewoon nergens commentaar op! *oke, logisch natuurlijk*









10. Afgelopen jaar zijn we in de meivakantie op vakantie geweest naar Ibiza. Sinds ik de film Verliefd op Ibiza heb gezien, was ik ook echt verliefd op Ibiza! Maar toen we op Ibiza aankwamen, werd ik nog véél verliefder! Het is gewoon echt een mooi eiland. :)





Dit waren de eerste 10 van 50 facts about me.
Ik hoop dat jullie hem leuk vonden! Over een weekje ongeveer komt deel 2 online. :)
En daarna deel 3 en 4.

Kus,
Romy.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten