zondag 15 september 2013

Ik ga op reis en neem mee ..

Sommige mensen, pfff.. Dan doen ze of ze je beste vriendin zijn en dan bekijken ze je niet meer.. Wat heb je eraan? De een laat je nog sneller vallen dan de ander. 

Eigenlijk zijn we allemaal reizigers. In ons eigen leven! We zijn allemaal onderweg naar een eindbestemming. Onderweg reizen er mensen met ons mee, de ene persoon lift wat langer mee dan de ander. De één reist liever alleen, de ander reist liever samen. Sommige meiden reizen graag met hetzelfde geslacht, terwijl het andere meisje weer liever een jongen bij zich heeft.

Er zijn mensen die via een snelweg rijden: die zijn overal supersnel, terwijl anderen liever lekker rustig aan doen of pech op de weg hebben en daarom niet verder kunnen. (Dan zijn ze bijvoorbeeld overleden.)

Soms kan er ineens een lifter voorbij komen die je eigenlijk veel leuker vindt dan je reisgenoot op dat moment. Dat kan gebeuren! Waarom zijn er mensen die ervoor zorgen dat je niet lekker met die anderen door kan reizen? Ja oké, ik snap ook wel dat je verdrietig bent als je reisgenoot 'm smeert terwijl jij dat niet zo had bedacht.. Maar moet diegene dan gedwongen bij je blijven omdat je zelf dan plezier hebt? Ik weet niet of je plezier kan hebben met een reisgenoot die eigenlijk helemaal niet met je mee wilt rijden hoor..

Je kunt diegene beter laten gaan en plezier wensen. Als je elkaar dan ooit nog tegenkomt onderweg kun je het misschien weer leuk hebben!

Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke reis! In ieder geval: fijne reis! :)

Kus,
Romy. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten