donderdag 19 september 2013

Hans Klok 2013

Eergisteren gingen we naar een show van Hans Klok! Echt vet om te zien hahaha. "The New Houdini", zo heette z'n show. Hij had z'n show zo genoemd omdat er ergens in Amerika ooit een illusionist, (moeilijk woord hè?), was die Hans Klok helemaal geweldig vond, door die man is Hans Klok ook gaan doen wat hij nu dus doet. Eigenlijk door een truc van die man, de truc met de gloeilamp. Spannend hè :)


Deze foto hier rechts heb ik zelf gemaakt, maar dat kun je misschien wel zien. Deze 'foto' hing op het toneel voor dat de show begon. Ik heb trouwens oudere foto's van internet moeten plukken, omdat we zelf geen foto's mochten maken. Dus sommige foto's zijn al een aantal jaar geleden gemaakt.




Hij deed echt heel errrug veel trucs! Sommige waren gewoon mooi om te zien, sommige echt vet, en sommige ook echt gewoon eng. Zo had hij een dwangbuis aan, en hing hij ondersteboven met z'n voeten in zo'n soort lussen. Hij ging een paar meter de lucht in met dat ding en al, en bovenaan waren zo'n metalen dingen met scherpe tanden, die dichtklapten als het vuur, wat ook bovenaan aan was, uitging. (kun je het nog volgen?). Hij moest binnen anderhalve minuut los zien te komen uit die dwangbuis en omlaag 'springen', anders zat hij tussen die metalen dingen.. Kijk, zoals op de foto hier rechts.




Ook liet hij een meisje zweven, hoe het allemaal kan? Ik heb echt geen flauw idee! Rechtsboven zie je een oude foto met een 'kist' met allemaal vuur. Er ging een meisje in zitten en hij stak en schoof er allemaal dingen met vuur aan in. Echt eng.. Linksonder zie je een foto waar een meisje in een soort van kast moest staan, hij knipte dan met z'n vingers en ze was in een soort slaap. Daarna werd de kast dichtgedaan en werden er allemaal platen doorheen geschoven. Rechtsonder zie je trouwens een betere foto van de truc met de dwangbuis.


Natuurlijk ging ikzelf ook met hem op de foto haha!


Ik vond het in ieder geval echt keivet om te zien allemaal!
Hopelijk vonden jullie het ook leuk om te lezen op mijn blog. :)

Kus,
Romy.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten